Bihar Board Inter English Objective Answer key 2019

Bihar School Examination Board on 13th Feb 2019 going to conduct the LL English Examination from the Intermediate Science Stream Students. Students who are studying in the class 12th Science stream from the Bihar Board going to appear in the Annual examination of 2019. 

Students after appear in exam become excited to know how many marks they will score in the English Subject. For some students in the Bihar, State English consider as a tuff subject also.

Bihar Board XIIth LL English Objective Question

Anyway, all the students after appear in the exam want to search Bihar board 12th English Objective Answer key 2019, BSEB Inter LL English Objective Answer, Bihar Board 12th English 100 Marks all objective answer key. Because Answer key means answer of the objective question help students to know how many objective answers they attempted correctly.

BSEB 12th Objective Answer key of English

It is expecting that BSEB also releases answer key for all subject Objective question for the students to evaluate their marks. According to BSEB new exam pattern Now answer sheet and OMR sheet detail of students like name and roll number, roll code and subject code pre-printed. Students just need to the signature on the OMR Sheet and Answer Sheet. This year Exam question will be given Set Wise.

Bihar Board English Exam 13/02/2019 Objective Questions And Answer 

Q1. ………. Speak Spanish. Choose the best option

Answer –  Do not (C )

Q 2. They …………….here next week (choose the correct verb from)

Answer –  will Come ( D )

Q 3. Have you Seen………..Taj Mahal (Choose the Best option of Article)

Answer –  the  (C )

Q 4. Look ………….this painting ( Choose the correct preposition)

Answer –  at ( B )

Q 5. Those who work in the same department are …….. Choose the best option)

Answer – Colleagues (B)

Q 6. You must start now. You will miss the bus  ( Choose the correct combination of sentences)

Answer – Unless you start now,  You will miss the bus.  ( A)

Q 7. Patna is situated ……….the bank of the Ganga ( Choose the correct Preposition )

Answer –  On ( B)

Q 8. When sita ………….back, we will discuss the problem. ( Choose the best preposition)

Answer – Will Come ( A)

Q 9. Choose the correct Sentence –

Answer – She is the girl whose name is Raavi ( A )

Q 10. Radha asked Ravi where his father was ( Choose the correct direct narration)

Answer –  Radha said to Ravi, “Where is your father” A & B 

Q 11. A lot of energy …………wasted on finding the treasure ( Choose the best option)

Answer – was ( A)

Q 12. Marsha is reading a novel. Choose the best passive voice

Answer – A novel is being read by Marsha ( C )

Q 13. Choose the correct Sentence-

Answer – I have homework to do  (B)

Q 14. Drivers ……..drive over the speed limit ( Choose the correct option of the auxiliary verb)

Answer – must not ( C )

Q 15. The great scholar and poet …………died ( Choose the best option)

Answer – none of these ( D)

Q 16. The house was painted by Tom ( Choose the best Active Voice )

Answer –  Tom Painted the House ( D)

Q 17. Choose the correctly spelt word –

Answer – Committee ( A)

Q 18. He ………Video games. ( Choose the best option)

Answer –  is playing  ( D)

Q 19. Listen! Radha …….the sitar ( Choose the best option)

Answer – is playing  ( C) 

Q 20. When the sun is shining, we usually ……………for swimming. ( Choose the best Option)

Answer – go ( D )

  1. ………..he come with us?(Choose the best option)

Answer- Will ( A )

  1. I am ……………… my bed.

Answer-

  1. “What do you want?” She asked him. (Choose the correct indirect narration)

Answer- She asked him what he wanted ( B)

  1. Chose the correct sentence.

Answer- I wish I were Young Again  ( C)

  1. John ………. in hospital for two weeks? (Choose the meaningful expression)

Answer-

  1. That’s strange, our kids ……………….. watch TV serials. (Choose the best option)

Answer- Do Not ( A )

  1. The man was ……….. by a dog. Choose the meaningful expression)

Answer- bitten (A)

  1. Either of two ………. acceptable. (Choose the option)

Answer – Is ( A )

29. I bought these books auction. (Choose the correct preposition)

Answer- at ( C) 

  1. The Doctor suggested …………… take a vacation. (Choose the meaningful expression)

Answer- that the patient should ( C ) 

Q 31. English used since AD 1500 is called … Choose the best option)

Answer – Modern English ( D )

Q 32. John Donne is a …………… Poet ( Choose the Correct Option )

Answer – Metaphysical ( B)

Q 33. ‘Savitri’ is written by ………… Choose the correct Option.

Answer – Aurobindo Ghosh (A)

Q 34. And as we Walk, we make the pledge that we shall……… choose the correct option )

Answer – always we satisfied (A)

READ
Bihar Board 10th Hindi Objective Answer 26/02/2019

Q 35. Seibi’s hobby was collecting ……….. Choose the correct option.

Answer – gourds ( A)

Q 36. Walter de la mare makes us aware of the …………….choose the suitable option.

Answer – inhuman condition in modern life ( A) 

Q 37. The English language is ………..then Sanskrit and Persian ( Choose the suitable option)

Answer – Younger ( B) 

Q 38. The Line ‘And the nightingale is dumb’  is taken from … Choose the suitable option.

Answer –  Now the Leave are falling fast (C)

Q 39. The line to cease not till death’ take from ………. Choose the correct option )

Answer – Song of Myself ( A) 

Q 40. Macbeth and Julius Caesar ‘ are written by …………… ( Choose the correct Option)

Answer –  Shakespeare ( C )  

  1. The Great Vowel Shift took place during……………….. (Chose the suitable option)

Answer- Middle English ( C ) 

  1. The Waste Land has been composed by ………….. (Chose the correct option)

Answer- T. S Eliot ( A)  

  1. New verities of English that have emerged in different parts of world is called ……….. (Chose the suitable option)

Answer- New English ( B) 

  1. Dr Radhakrishan never lost his faith in the………….. (Choose the correct option)

Answer – essential humanity of Human ( B) 

  1. Our forefathers did not envent machinery because………….. (Chose the correct option)

Answer – They knew We should become slaves ( A) 

  1. The sentence ‘after all, there is something in Hinduism that has kept it alive up till now is from ………… (Chose the correct option)

Answer – Indian Civilization and Culture  (C ) 

  1. The Line ‘In heart at peace, under an English heaven’ is taken from………… (Chose the correct option)

Answer – The Soldier ( B ) 

  1. Ideas that have helped mankind is written by………… (Chose the correct option)

Answer – B. Russel (D ) 

  1. Walter de la Mare was born in the year………… (Chose the correct option)

Answer –  1873 (C)

  1. Bertrand Russell was awarded Nobel Prize in literature in the year………… (Chose the correct option)

Answer – 1950 ( C ) 

If you have correct answer then send us with the comment, we will publish your name on this web page if your answer is correct

READ
Bihar Board Math Objective Answer Key 15/02/2019

All answer & question are updating one by one 

Hence It is expecting that the Bihar School Examination Board will release the BSEB 12th English Objective Answer key set wise. If the board will update for it, We on this page update for that.

BSEB 12th LL English 100 Marks Objective Answers

An exam will be conducted for Language English for 100 marks from the Science Stream students on 13th Feb 2019. The question will be set wise. On this web page, we try to provide unofficial answer key of Objective question of English Subject. In the English 100, Marks exam totals 50 Objective questions will be asked.

BSEB 12th English OMR Sheet Detail

OMR sheet of English 100 Marks exam for 50 Marks Question Answer have to give on that OMR Sheet, OMR Sheet will be given pre-filled of Students personal detail. Students have to color the respective answer against the question accordingly. In English Exam Question number 01 to 50 will be asked Objective type (Multiple Choice Questions) with one four answer option with one correct. Students have to choose the correct one and fill the answer on BSEB 12th English OMR Sheet page.

What students say

Students are very happy by this implement by Bihar School Examination Board that Answer sheet and OMR Sheet will be pre-printed with student detail. Any students need not to fill individual & students save the time to get an answer to the question in the examination.

What to do presently

Students need to do more and more practice with English Objective Question, Give attention on the Grammar also because 30 Marks Objective Question asked only from the Grammar.

Suggestion for Students

Download Bihar Board intermediate 2019 Model Set by Bihar Board and Model set by 2017 by Bihar Board. And Practice with the Questions and study from the notes which is given by school and coaching centre for the better examination preparation.

You should Give one View on Following 

Help for Students

If you need any more information about the Bihar Board then you can log on Bihar board official website at www.biharboardonline.bihar.gov.in or ask through the comment with your name and email id to get feedback from this web.

Bihar Board Inter English Objective Question with Answer  

Here for the students who are going to appear in the 12th Board examination 2019 Objective Question for Practice. Here we have collected VVI LL English Objective Questions For the Examination.

bihar board LL English Objective

 

READ
MCQ Physics Objective Answer Key 12th Bihar Board Exam

10 Comments

  • Babul Hussain

    February 12, 2019 - 9:30 am

    Physics set d

    • Ashutosh kumar

      February 16, 2019 - 7:07 am

      Bihar board answers

  • satya

    February 13, 2019 - 8:36 am

    bhai ,english ka de na objective

  • Md Safiulla

    February 13, 2019 - 9:47 am

    I’m student

  • Sunny babu

    February 13, 2019 - 10:35 am

    Kl kon sub ka Exe h I sc ka

  • Raja

    February 13, 2019 - 1:27 pm

    Good sir thanks for answers

  • Prashant Kumar

    February 13, 2019 - 3:28 pm

    Phy obj send

  • Krishna Kumar

    February 21, 2019 - 6:06 am

    Answer 10th English ka

  • CHANDAN KUMAR

    February 21, 2019 - 1:45 pm

    All subject objective answer 10th 2nd setting ka

  • Ajay Kumar

    April 14, 2019 - 8:56 am

    Sir 2019 class 12 English 100 marks question paper mil sakta hai please

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *