Wednesday, July 24, 2019
Home Answer Key LL English 100 Marks Objective Answer 13/02/2019 Bihar Board || BSEB English...

LL English 100 Marks Objective Answer 13/02/2019 Bihar Board || BSEB English Objective All Answer

Bihar Board around Bihar From the Science stream students conducted the Language Subject {English} 100 Marks. After appearing in the exam on 13th February 2019 in First Sitting, students wish to get an overview of how many English Multiple Choice question answer is given correctly. Students using Google want to search BSEB LL English Objective Answer Key 2019, Bihar Board Class 12th English Objective Answer Key for Exam on 13th Feb. 




Inter Science English Objective Answer 2019 

On this page, Students will get Answer for analysis for All Questions for set A, B, C, D, E, F, G, H, I, J. This year Board give question in 10 sets question paper in 2019. Students will get Answer for all 50 Objective Questions. LL English Exam conducted for 100 Marks and students get 03:00 hours to solve the questions. In the Exam Section, A total of 50 Questions aksed Objective Type and for 50 marks Descriptive Type. 

Easy to access this website download result for an app from google play store or use link on this website.

Bihar Board 12th 2019 English Objective Answer 

  • Board Name: Bihar School Examination Board, Patna
  • Exam Subject: LL English (100 Marks)
  • Exam Date: 13/02/2019 
  • Category: Objective Answer 
  • Faculty: Science 

BSEB ISC LL English Objective Answer 2019 

Q1. ………. Speak Spanish. Choose the best option

Answer –  Do not (C )

Q 2. They …………….here next week (choose the correct verb from)

Answer –  will Come ( D )

Q 3. Have you Seen………..Taj Mahal (Choose the Best option of Article)

Answer –  the  (C )

Q 4. Look ………….this painting ( Choose the correct preposition)

Answer –  at ( B )

Q 5. Those who work in the same department are …….. Choose the best option)

Answer – Colleagues (B)

Q 6. You must start now. You will miss the bus  ( Choose the correct combination of sentences)

Answer – Unless you start now,  You will miss the bus.  ( A)

Q 7. Patna is situated ……….the bank of the Ganga ( Choose the correct Preposition )

Answer –  On ( B)

Q 8. When sita ………….back, we will discuss the problem. ( Choose the best preposition)

Answer – Will Come ( A)

Q 9. Choose the correct Sentence –

Answer – She is the girl whose name is Raavi ( A )

Q 10. Radha asked Ravi where his father was ( Choose the correct direct narration)

Answer –  Radha said to Ravi, “Where is your father” A & B 

Q 11. A lot of energy …………wasted on finding the treasure ( Choose the best option)

Answer – was ( A)

Q 12. Marsha is reading a novel. Choose the best passive voice

Answer – A novel is being read by Marsha ( C )

Q 13. Choose the correct Sentence-

Answer – I have homework to do  (B)

Q 14. Drivers ……..drive over the speed limit ( Choose the correct option of the auxiliary verb)

Answer – must not ( C )

Q 15. The great scholar and poet …………died ( Choose the best option)

Answer – none of these ( D)

Q 16. The house was painted by Tom ( Choose the best Active Voice )

Answer –  Tom Painted the House ( D)

Q 17. Choose the correctly spelt word –

Answer – Committee ( A)

Q 18. He ………Video games. ( Choose the best option)

Answer –  Committee ( A)

Q 19. Listen! Radha …….the sitar ( Choose the best option)

Answer – is playing  ( C )

Q 20. When the sun is shining, we usually ……………for swimming. ( Choose the best Option)

Answer – go ( D )

  1. ………..he come with us? (Choose the best option)

Answer- Will ( A )

  1. I am ……………… my bed.

Answer-

  1. “What do you want?” She asked him. (Choose the correct indirect narration)

Answer- She asked him what he wanted ( B)

  1. Chose the correct sentence.

Answer- I wish I were Young Again  ( C)

  1. John ………. in hospital for two weeks? (Choose the meaningful expression)

Answer-

  1. That’s strange, our kids ……………….. watch TV serials. (Choose the best option)

Answer- Do Not ( A )




  1. The man was ……….. by a dog. Choose the meaningful expression)

Answer- bitten (A)

  1. Either of two ………. acceptable. (Choose the option)

Answer – Is ( A )

29. I bought these books auction. (Choose the correct preposition)

Answer- at ( C) 

  1. The Doctor suggested …………… take a vacation. (Choose the meaningful expression)

Answer- that the patient should ( C ) 

 

Q 31. English used since AD 1500 is called … Choose the best option)

Answer – Modern English ( D )

Q 32. John Donne is a …………… Poet ( Choose the Correct Option )

Answer – Metaphysical ( B)

Q 33. ‘Savitri’ is written by ………… Choose the correct Option.

Answer – Aurobindo Ghosh (A)

Q 34. And as we Walk, we make the pledge that we shall……… choose the correct option )

Answer – always we satisfied (A) 

Q 35. Seibi’s hobby was collecting ……….. Choose the correct option.

Answer – gourds ( A)

Q 36. Walter de la mare makes us aware of the …………….choose the suitable option.

Answer – inhuman condition in modern life ( A) 

Q 37. The English language is ………..then Sanskrit and Persian ( Choose the suitable option)

Answer – Younger ( B) 

Q 38. The Line ‘And the nightingale is dumb’  is taken from … Choose the suitable option.

Answer –  Now the Leave are falling fast (C) 

Q 39. The line to cease not till death’ take from ………. Choose the correct option )

Answer – Song of Myself ( A) 

Q 40. Macbeth and Julius Caesar ‘ are written by …………… ( Choose the correct Option)

Answer –  Shakespeare ( C )  

  1. The Great Vowel Shift took place during……………….. (Chose the suitable option)

Answer- Middle English ( C ) 

  1. The Waste Land has been composed by ………….. (Chose the correct option)

Answer- T. S Eliot ( A)  

  1. New verities of English that have emerged in different parts of world is called ……….. (Chose the suitable option)

Answer- New English ( B) 

  1. Dr Radhakrishan never lost his faith in the………….. (Choose the correct option)

Answer – essential humanity of Human ( B) 

  1. Our forefathers did not envent machinery because………….. (Chose the correct option)

Answer – They knew We should become slaves ( A) 

  1. The sentence ‘after all, there is something in Hinduism that has kept it alive up till now is from ………… (Chose the correct option)

Answer – Indian Civilization and Culture  (C ) 

  1. The Line ‘In heart at peace, under an English heaven’ is taken from………… (Chose the correct option)

Answer – The Soldier ( B ) 

  1. Ideas that have helped mankind is written by………… (Chose the correct option)

Answer – B. Russel (D ) 

  1. Walter de la Mare was born in the year………… (Chose the correct option)

Answer –  1873 (C)

  1. Bertrand Russell was awarded Nobel Prize in literature in the year………… (Chose the correct option)

Answer – 1950 ( C ) 

The question with Answer will be updated here by  

12th English Exam Questions 2019 

In the exam questions will be asked from the grammar section and textbook. Students have to give the answer of all objective Questions and descriptive Questions. There is no negative marking system in Board Exam, Hence students can give an answer for all question even for which questions answer they are confused. Questions will be taken from the Poetry & Prose, Article, Subject Type Verb Agreement, Verb, Active & Passive Voice, Prepositions, Choose the correct Sentence, Synonyms, Antonyms, Idioms and Phrases, Spelling Check, Time & Tense. 

Objective Answer Attempting Tips

Students are suggested to make sure the question number and their respective Answer before color the Option. Many of the students said that Do to questions confusion number I coloured the wrong option after knowing the correct Answer. Hence take care of these small things in mind while colouring the Option (A) (B) (C) (D). 

Anil Kumarhttp://www.resultfor.in
About Me: My life is interesting, not less than a super movie story. I love to write updated and genuine information. Working as a Computer Data Operator In BSEB affiliated College and write for www.resultfor.in.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6,987FansLike
- Advertisment -

Latest Updates

BRABU UG TDC Part 2 Exam Form Apply

BR Ambedkar University Bihar University Part 2 Exam Form Apply Online

Students who passed in Under Graduation Part 1 Exam 2017 for result announced earlier, Now the university is going to accept online application From...
purnea university ug entrance test results

Purnea University UG Admission Entrance Test Result / Cut off 2019

Purnea University conducted the exam for under graduation Course admission test from the applied students. After appearing in the exam aspirants want to check...
JPV Ba BSC Bcom Admission merit list college details check login

Jai Prakash University UG Admission Merit List 2019 || JPU Under Graduation Admission Seat...

Jai Prakash University UG Admission Merit List 2019: JPU has released the Under Graduation Degree Course B.A, B.Sc & B.Com Admission 1st Merit List. Aspirants...

Admission

purnea university ug entrance test results

Purnea University UG Admission Entrance Test Result / Cut off 2019

Purnea University conducted the exam for under graduation Course admission test from the applied students. After appearing in the exam aspirants want to check...
vksu ug admission confomration letter download

VKS University Merit List For UG Admission 2019

Veer Kunwar Singh University Under Graduation Course Admission 2019-22 Session. Aspirants who wish to get admission in the VKS University they have to apply...
TMBU UG 3rd Merit List for Vacant Seats

TMBU UG 3rd Merit List for Vacant Seats 2019-22

Hey, Applicants welcome you on the www.resultfor.in website and in this article going to tell about the Tilka Manjhi Bhagalpur University UG Admission Merit...
error: Content is protected !!