Bihar Board 12 LL English Answer Key 2020 || BSEB Class 12th English 100 Marks MCQ/Objective Answer With Question 2020

By | February 3, 2021

Bihar Board LL English Answer Key 2020: Bihar School Examination Board (BSEB) conducted the Exam of LL English 100 Marks Paper of Inter/Class 12 Board Exam 2020. Bihar Board Inter Language English Exam 2020 is held on 10th February 2020. The Bihar Board Inter Language English Exam will organize conducted by Inter Council at the 1283 Examination Center.

The official answer key of Bihar Board ISC LL English Exam 2020 released. However instance just over the exam answer key of Bihar Board English 100 Marks exam 2020 available by the result for the website.   

English 100 Marks Science Exam 2020 Objective Question Answer

1. please be quiet. I ……… my homework.
Ans – C, am doing

2. she …….be above forty .(choose the correct verb )
Ans – D, ought

3.Rita …….to the radio.
Ans – A, is listening

4. The windows have been cleaned .( choose the correct active verv )
Ans – C, Someone has cleaned the windows

5. please give me ……cake that on the table
Ans – C, the

6. Yesterday , I……..to buy bread .
Ans – D, went

7. choose the correct sentence :
Ans – I do not like coffee.

8. He said to me , “Will you post this letter for me ?”
Ans – A , He asked me if I would post that letter for him

9. Who is the person …… this picture ? (choose the best option )
Ans-D , in

10. We …….that you would succeed. (choose the best option )
Ans-C had hoped

English Objective Answer Key

11.Let me ……. the classroom please. (choose the best option )
Ans-C ,leave

12. Choose the correctly spelt word :
Ans -C , intelligent

13. He is going …….. leave next week. (choose the best option )
Ans-B, on

14. Choose the correctly spelt word :
ANs- A , vitamin

15. The teacher ……. the lesson yesterday. (choose the best option )
Ans- B ,taught

16.Arti made me ……. my shoes before I went into her house. (choose the best option )
Ans- C , take off

17. The cat is eating the fish. (choose the correct passive voice )
Ans- A ,The fish is being eaten by the cat

18. ‘Are you coming with us ?’ He asked me . (choose the best option )
Ans -A , He asked me if i was going with them

19. We ……. him yesterday . (choose the best option )
Ans- B ,visited

20. She is pleased …. me (choose the best option )
Ans- C ,with

English Objective Answer Key Class 12th Bihar Board 

21. It may rain. We will get wet. (choose the correct combination )
Ans -C ,If it rains,we get wet

22. He has broken his leg , so he ……. play football. (choose the correct auxiliary verb )
Ans-A, can’t

23. You …….. the piano. (choose the best option )
Ans-C , are playing

24. Learing …….is not easy. (choose the best option )
Ans-B , French

25. choose the correct sentence.
Ans-C ,Either of three men can do it

26.There is a bridge ………the river. (choose the correct preposition )
ans-A , across

27. choose the correct sentence .
Ans-A , i am going now

28. A written statement or oath is (choose the best option )
Ans- D ,an affidavit

29. ……… he drive to work . (choose the best option )
Ans- D ,Does

30. Shyam asked her if she was ill . (choose the correct direct narration )
Ans- C , shyam sad to her ,”are you ill .

31.He ……… classical music for four hours everyday . (choose the best option )
Ans- A, practises

32.The mother sat in a corner ……… her son take his baby steps. (choose the best option )
Ans -B, Watching

33. you ……..get a new dress tommorow . (choose the best option )
Ans -A ,will

34. choose the correct sentence .
Ans-D , She went three egg

35. The teacher …….abouty the weather . (choose the best option )
Ans -C , talked

36. choose the correct sentence :
Ans-B , He will naver tell lie

37. ……..were satisfied with small village . (choose the best option )
Ans-B , Our ancestors

38. ” And stooped and drank a little more “is from . (choose the best option )
Ans- C,snake

39.’After all there is something in Hindustan that has kept it alive up till now ‘is from (choose the best option )
Ans-B , Indian Civilization and culture

40. And the active hands must …….. Lonely on the separate kness. (choose the best option )
Ans -C , Freeze

Objective Answer of Class 12th Bihar board English Exam 2020 

41. john Donne is a ……. poet . (choose the best option )
Ans -B , metaphysical

42. ” Ideas That Have Helped Mankind “is writen by (choose the best option )
Ans -D , Bertrand Russell

43. What, according to zakir Hussain, which is the prime instrument of national purpose? (choose the best option )
Ans-D , politics

44. “And the nightingale is dumb “is from (choose the best option )
Ans -C ,Now the leaves are falling fast

45. Dr. Zakir hussain is the author of the piece ……….. (choose the best option )
Ans -B , bharat is my home

46. Standard British English speech come to be known as (choose the best option )
Ans -D , Received pronunciation

47. Walter de la mare makes us aware of the (choose the best option )
Ans- C , Dreams

48. ” In heart at peace, under an English heaven “is from (choose the best option )
Ans-B ,The soldier

49. ‘ Savitri ‘s writen by (choose the best option )
Ans- A , Aurobindo Ghosh

50. English used from the 15th Centry called. (choose the best option )
Ans:- C, Middle English

51. And as we walk, we make the pledge that we shall, (choose the best option )
Ans:- D, always march ahead

52. Rupert Brooke Praises (choose the best option )
Ans: D America

53. Walter de la Mare was born n (choose the best option )
Ans: Answer C 1873

54. The great Voewl Shief took place during (choose the best option )
Answer B, Middle English

55. Radhekrshna never lost his faith in the (choose the best option )
Answer- B Essential Humanity of man

56. English Languge is …… than Sanskrit. (choose the best option )
Answer: B Ancinet

57. The wasteland is written by (choose the best option )
Answer – A T.S Eliot

58. Betrand Russell was awarded Nobel Prize in Literature in (choose the best option )
Answer- C, 1950

59. Our forefather’s did not machinery because (choose the best option )
Answer. C, They did not like to see us comfortable.

60. Macbeth & Julius caeser are written by (choose the best option )
Answer:- D, Sherdian

Bihar Board English 100 Marks Objective Answer 2020 

Bihar Board Language Exam of English MCQ/Objective Answer Key 2020 released on 10th Feb 2020 around 01: 10 PM. Students who have to appear and in the BSEB ISC LL English Examination 2020 can check out. Using BSEB ISC LL English 100 Marks Objective Answer key students can predict marks in the exam.

For Better Understanding and Practice www.resultfor.in  has been provided you Inter LL English Objective Answer for All Question Exam 2019

Bihar Board English Objective Answer Key 2020

Bihar Board Language Subject Exam of English Exam 2020 is going to take for 100 Marks by Bihar School Examination Board. In the Exam of Inter 2020, More than 12.5 Lakhs students have to write.

  • Board Name: Bihar School Examination Board, Patna
  • Exam Name: 12th Language English Exam 100 Marks
  • Exam Year: 2020
  • Category: Answer key
  • No of Objective Questions: 50  
  • Total Marks: 50 Objective
  • Total Marks: 100
  • No Negative Marking
  • Exam Date: 10th February 2020
Bihar Board English MCQ Objective 2020 Answer / Solution Date

Students after appearing in the exam of English 100 Marks can check Exam Objective Answer key as below events date and time. 

 BSEB 12th English Exam  2020  10th Feb 2020
  Answer key Available  Same Day After 01:10 PM

2 thoughts on “Bihar Board 12 LL English Answer Key 2020 || BSEB Class 12th English 100 Marks MCQ/Objective Answer With Question 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.